Sunday, March 1, 2009

buang sawang dlm blog..

hello peeps!
aku tgh buang sawang dlm blog aku neh..
lame sungguh xjengah ke sini
aku bizi
byk keje
byk bnd nak pikir

cume hari ni free skit...
aku pun ke sini..
terlalu byk nak cerita..
aku pendekkan dan padatkan pada gambar di bawah yer..
enjoy!



















7 comments:

atreyu strange said...

Since ko xde kesimpulan mane2 pic yang kau upload nih, jadi aku ingin membuat kesimpulan aku sendiri.

Pic 1: Kau amik pic ala2 bayangan sebab kau taknak tunjuk perut kau yang makin muncit.
Pic 2: Kau tak puas ati sebab Nabil tak bagi kau makan banyak.
Pic 3: Kau ada kamera baru. Lawa beb.
Pic 4: Kau mahu kata yang kau masih muda kerana tak nampak beza antara kau dan student kau.
Pic 5: Kau rasa kau lagi comel dari anak sedara kau (ye ke anak sedara? aku bantai jek! haha!)
Pic 6: Kau meluat dengar Cik Pin nyanyi.
Pic 7: Kau rasa ada potensi untuk jadi owner Palace Beach & Spa
Pic 8: KOrang try baju same2 dalam bilik persalinan. Lalala~
Pic 9: Kau nak curik baju tu! Pencurik!
Pic 10: Kau terkejut tengok kamera kau melayang dan tangkap gambar korang. Pergh. Stail beb.

Mane2 yang aku silap tafsir, memang disengajakan. Jadi tak perlu la kau betulkan! Wakakaka!! *ini gelak kejam yer*

Anonymous said...

you got style, not so strange atreyu.. that's why i love you..

NaBiLSioTT said...

Kejam...kejam..pic u lemaskan i pon ade..tersedak air masin..waaaaa

peja said...

hahaha...
thanks jen! ko mmg pandai mentafsir gambar!
dat's why i love u!
haha

atreyu strange said...

wahh, seronoknyer! everyone loves me! lalala~

*babak chenta jap*
anonymous, i love you too! lalala~

peja said...

hoi..nak bercinta gi page sendiri yer..
ekekekeh..

C i k P i N said...

aku benci pentafsiran ko utk pic6.

sebenarnya aku yang ta tahan telinga dengar peja nyanyi my immortal..


pastu, die salahkan mike ta bes...



HAHAHAHAHAHAHA