Tuesday, March 31, 2009

sana kawen sini kawen

aku rs dr thn lepas dan terbawa2 smp thn ni dah lebih 20 org kawan2 aku bertukar status...tu tandanyer umur kami sudah semakin tua yer..sila sedar diri cik pejah..uhuk2...

last weekend aku blk kg dgn ex-schoolmate sebantal setilam aku kak long n fair.nak dtg majlis kawen bedmate aku aish aka momon.lame xjmp diorg. sekali jmp cam nak terputus urat perot asik gelak sepanjang perjalanan mengenang kenangan2 dulu..kami sempat singgah kat sekolah lame..pusing2 tgk dorm..tgk class..sentimental sungguh aku mase tu..huhu


asrama puteri yg dah make over..sangat berbeza ngan zaman aku 7 tahun yg lepas


name aku ade di sini..


bile2 setiap masa dan di mana pun name aku mmg selalu jd yg 1st!


dorm pujangga 5 ni la tmpt aku membesar dengan sehat satu ketika dulu...


owh..lupe nak bgtau..aku jd pengapit momon..amik berkat..hehe


momon nmpk sgt cantik ari ni..


kak long, peja, momon n fair....

walaupun sgt penat tp aku gumbira dpt tgk momon jd pengantin..dulu dia ni tido sebelah katil aku, teman begaduh dan teman luah perasaan..rindu mase2 dulu..semoga momon bahagia smp akhir hayat....

n weekend ni eja embong kawin jgk..aku xdpt nak pegi sbb jauh sgt..awal bulan 5 hasrul kawan matrix aku pun nak kawen. shamil n afiza dah dpt anak yg sgt comel..badariah dah bertunang ngan hamka..congrates jgk pd ika n faizal baru dpt baby girl smalam..erm...ramai lg lah! ape2 pun semoga bahagia kepada semua yer...


aku juga sedang menanti hari bahagia utk diri sendiri....*senyum*

7 comments:

atreyu strange said...

aku tak puas ati btol lah dgn perenggan pertama ko. cheeeee-bye btol lah!

tapi make up mmbr ko tu mmg lawa dowh. cantik giler~

peja said...

haha..sila terima kenyataan yg perit itu jen..

seyes make up dia cantik! aku sukeee....=)

C i k P i N said...

kenyataan itu memang pahit!!!~

ouh..ouh.. aku kene tukar status juga, kalau tak bakal ketinggalan nanti..

lelaki, aku datang!!~ =P

peja said...

pin gersang~ =p

Aimar said...
This comment has been removed by the author.
Aimar said...

Tittle: [WTS] Lelaki

* Berumur 21 tahun
* Masih teruna
* Kacak
* Sihat dan sempurna tubuh badan
* Baik hati, pemurah dan penyayang
* Punya Neo

Berminat? Email saya harga terbaik yang anda mampu beri..

peja said...

eii..jual diri!