Thursday, April 2, 2009

peja yang dulu...

dulu....

1. bile dtg opis benda 1st aku buka ialah fs dan spend mase dlm 1jam di page fs
2. upload gambar tiap2 hari kat fs
3. setiap hari tukar gambar kat ym
4. bersarapan bersama opismate selama 1 jam sambil berborak2 dan bergurau senda
5. makan nasi lemak sesuka hati dgn lauk yg sgt mewah tapa mengira kolestrol
6. keluar shopping sesuka hati dah beli ape sahaja yg aku nak
7. hujung bulan kekeringan
8. selalu bereksperimen dgn alat2 make up
9. xselalu memikirkan tentang kerja
10.xakan senang kalo duduk sorang2..pasti mencari kawan berbual

sekarang....

1. bile dtg opis bnd 1st yg aku buat bukak organizer arrange keje yg perlu disettlekan ari ni
2. suda jarang sekali buka page fs
3. xde lagi gmbr terbaru yg di upload.fs telah berkubur
4. sebulan sekali je tukar gmbr ym..tu pun tgk mood
5. makan quaker oat atau roti sahaja sbb rimas rmi sgt kate aku gemok!
6. jarang skali shopping sbb perlu simpan duit nak kawen
7. hujung bulan masih ade duit
8. dah malas nak layan alat make up.pki je ape yg ade n bile perlu
9. kerja sgt slalu menghantui aku..smp dlm mimpi
10.duduk sorang2 adalah perkara biase bg aku...


saje aku listkan sume ni..br nmpk perubahan diri aku.fs or fb bukan medan kegemaran aku lagi.hanya di blog tempat aku letakkan sume gambar2 n luahan perasaan yang lebih telus...

newey..sepatutnyer aku wish benda ni dah lame..tp ari ni baru berkesempatan..congratulation to my beloved nabil sbb menang competition design cover for annual report ministry of finance. u cool dear! aku teman dia ke putrajaya utk editting cover tu n selaku penunjuk arah yg xbrape nak betul..hehe..these r the pic yg ktrng amik during jalan2 kat putrajaya...





* can't wait to c u dear..i miss u...=(

2 comments:

atreyu strange said...

8. selalu bereksperimen dgn alat2 make up

Hal di atas AMAT diakui.

azimah zainal said...

kamu...

jaem mintak izin link blog ya?.

heeeeeee