Saturday, November 29, 2008

thank u miss peja....

aku graduan cognitive science..penah dgr?? tau ape menda tu??..xtau? xpe...aku malas nak terangkan..hahaa tp tu la realitinyer..xrmi yg tau..kalo nak tau find out kat cni.

aku suke field ni..lain dari yang lain..tp di Malaysia marketnyer belum tinggi lagi..dlm2 rmi2 rakan2 sekelas aku dulu, hanya jen sorang je yang bekerja benar-benar dalam filed cognitive science ni. aku? xla terpesong sgt...masih dikatakan on track skit la..

honestly..aku enjoy mengajar psychology pd student2 aku..memberitahu something yg mereka xtahu membuatkan aku rs aku hebat...bercakap tanpa henti selama 3 jam lagi membuatkan aku rs aku penuh dgn pengetahuan.dan bila mereka dapat result yang bagus, aku akan tersenyum puas..pagi tadi bagun2 dr tidur ade msg masuk

"salam..miss tq coz ajar sy sem ni. i really hope i can see u in class next sem..tq so much.."

erm...ini msg yg ke 9 aku dpt selepas exam smalam...inilah sebab yang mengikat aku dr meninggalkan kerja aku ni..dlm diam aku mula suka dan selesa dgn kerja ni...kerja yg slalu buat aku rs dihargai....

cuma...

kampus dlm hutan menyiksa aku!!!!!!!

bodo btol sape yg merancang wat kampus kat cni!

*bosan*

psst....jap lg mau berjumpa kekasih hati

bye =p

3 comments:

C i k P i N said...

tank u miss peja for giving me the opportunity to let go ma old job and pursue ma dream job.

Anonymous said...

eeee...kije pon x iklas..aparah lu beb..

chopstik said...

Keje dlm bidang education mmg gtu... "siapa guru tanpa murid...?". Everything about students achievement.

Sape kate gaji xpenting? Penting ma...elaun pun penting gak...ahak...(ske tol ckp pasal elaun nih hehe...). But, satisfaction dalm keje lggg penting.

Aku pun berhrp kalau dpt posting kat sek yg environment nye hampeh "yg menensionkan aku", murid2 yng cute n special tu akn buat aku bhgia...this is my way...i hav to face it...when u become educator, da way u talk, da way u walk n everything this n that bla bla...its showing that u r an educator... B PROUD 2B AN EDUCATOR...:)