Monday, May 11, 2009

harinya bakal tiba....

*senyum*

*senyum*

*senyum*

alamak..camne ni..aku xleh benti senyum..seyes xleh..ahaks!

skang ni aku mmg dah xde mood nak tgk keje..hati aku melonjak2 nak balik kg..xsabar nak tunggu hari sabtu..hari pertunangan diri sendiri! mimpi ke?? bukan peja! ni kenyataan ok...baiklah..ini kenyataan....

sejak sebulan yg lepas aku rs aku mmg dah all out utk preparation utk hari besejarah ni..dari bnd kecik2 and bnd besar2 sume aku yg fikirkan (of course la skali ngan bantuan org yg nak betunang ngan aku tu..) sedaya upaya aku cube nak wat mcm mana yg aku selalu bayang2 kan bila aku selak magazine pesona pengantin and bile aku tgk gmbr2 pertunangan org lain..aku try nak transform sume tu jadi kenyataan...

sofar sume dah ok..walaupun aku xdpt nak bayangkan lg keadaan majlis pertunangan tu, tp aku rase aku dah buat preparation yang terbaik, so no worries peja!

pada semua rakan2 terdekat..aku menanti kehadiran korang utk memeriahkan majlis aku nnt..doakan sume berjalan lancar ok..


psst...satu yg aku xleh tolong..aku xdpt kuruskan badan seperti target! lantak lah! *tensyen*

2 comments:

ili syazwani said...

selamat bertunang peja!

peja said...

thanks..ili bile lagi?..hehe