Wednesday, May 6, 2009

menjawab tag untuk pertama kali

ada keje nak buat, tp biarla dulu..aku nak berehat2 surfing ape yang patut..baru sedar aku di tag utk jwb soklan2 mencabar ni..so jom layannnn....

1. do u think u r hot?
yup! hot and spicy...yum2..

2. Upload a favourite picture of u?



3. [photo] give 3 reason why u like this picture?

1. aku mmg perasan gmbr ni mmg menampakkan aku slim n spicy! erk!
2. rindukan berat badan camni..so gmbr ni slalu jd gambar utk menaikkan semangat utk kurus..tapi haram xmenjadi!! arggh!
3. dah..tu je sbbnyer..

4. when was the last time u ate pizza?
ntah la..erm..2 months ago..fast food dah rs cam xbest plak lately..so kureng layan..sorry

5. the last song u listen?
Hey ladies by rossa! cube la dgr..best!

6. what r u doing now besides this?
doing my course learning outcome for MQA..(killing me!)


7. what names u prefer besides urs?
oh..xpayah2..ok dah name aku neh

8. people to tag :

1. sheikh muzaffar
2. shepny
3. amy
4. jen
5. rabihah

9. who is num 1?
my skandal!

10. num 3 is having relationship with?
urm...ramai smp aku pun xtau mane satu..ekekekeh

11. say something about num 5?
aku tujukan lagu hey ladies tu utk dia...

12.who is num 2?
lecturer berdedikasi dan slalu dipuji cantik oleh anak murid tuisyennyer

13. what do u think about num 4?
strong gothic women!

3 comments:

atreyu strange said...

lembab lah hang ni. tag ni telah dijawab sebulan yang lalu. haha.

C i k P i N said...

perghhh.. anak murid tusyen aku memang gemar puji orang.

aku paling ta boleh blah "cikgu, boleh jadi modella!!"

pandai bermuka-muka betul.jangan harap aku na bagi ko golden star

NaBiLSioTT said...

skandal ekk..dah bape kali dating ngan sheikh tu haa...ade gak aku roket die nihh!!!