Monday, December 29, 2008

penat.letih.lesu.gembira.dewasa

aku sudah kembali.capet bangat dong!

aku smp cni jam 6 ptg hari sabtu..Tuhan je yg tau betapa excitednyer aku mase flight dah landing kat LCCT..aku rindu sume yg ade di Malaysia.knape?? nnt aku cerita panjang.skang aku cam xde tenaga sgt nak cerita lebih.

n smlam dlm demam2 aku n nabil ke kenduri aimie n jenal tunang.pasangan yg plg maintain skali setelah 8 thn becinta.boleh dijadikan idola..tp sayang aku xsempat nak tgk upacara sarung cincin sbb seyes aku xlarat.muke aku dah penyet sgt dah.masuk je dlm kete aku terus nanges sbb sakit kepala yg mencucuk2.gile btol.virus ape yg aku bwk dr indonesia ni pun aku xtau.yg peliknyer bukan aku sowang. ke empat2 kitrng yg gi mempunyai simptom yg same! bile mkn mesti muntah n cirit..huh..aku n nabil pusing2 cr klinik sume xbukak..aku nmpk muka dia dah cuak..hahaha..aku br nanges skit dia dah cuak..(en.nabil, lawak la muke kamu mase tu =p)

tp ari ni aku ok skit..n sempena Maal hijrah ni aku telah melakukan penghijrahan dlm hidup..ari ni buat pertama kalinyer aku ke rumah Nabil..bertemu mata ngan family dia..aku dah dewasa kan? dan aku sekarang berada dlm kitaran hidup yg same mcm org lain..aku cume berharap ape yg aku impikan akan jd kenyataan..aku xkan putus meminta dan berharap padaNya..

nabil..saya sayang kamu..

owh! terjiwang sebentar..maaf!

so next post aku akan bercerita tntg pengalaman sepanjang pengembaraan aku ke tanah indonesia yer..sepeket, sape mau buah tangan sila munculkan diri yer..ehehe..

bye!

4 comments:

atreyu strange said...

aku sudah muncul! yeahh!!

dan krn aku yg first komen, aku mau buah tgn yg PALING BEST! yeay2!!

C i k P i N said...

aku pon suda muncul..
jgn bwat2 ta kenal..
aku pon ahli speket..(macam ahli geng kongsi gelap)


aku mahukan ko kembali sehat.. (gile baek, ini je yang aku mentak)

dan tambahan buah tgn dr indonesia..

wahahaha

NaBiLSioTT said...

saya ahli SeGuni..saya dah dapat apa yang saya mahu..muahahahaha

cik bit said...

eleh nabil..
suka la 2..
bleh x aku nk paste perbualan YM kami??
hahha

aku rs ko kna travelling syndrome
agak normal kalo lpas ko balik dr sana..
utk keterangn lanjut..sila hubungi dr jagung a.k.a ajashi ainor salikin..yeahhh