Wednesday, December 3, 2008

si gem0k kembali!

td dgn xsemena2 parents aku turun KL..so aku pun ape lg tanpa berpikir pnjg meredah hutan madagascar pulang ke kota..hehe..best btol dpt kuar dr cni..aku singgah di ioi mall jap memenuhi tuntutan rohani wanita iaitu bershopping!! huahuahua..

aku mmg pantang nmpk sale! seyes! kalo bg aku 5000 henget pun aku tau camne nak abiskan dlm sehari..teror kan?? aku pun try2 la sume bnd yg aku leh try..tp proses pene'try'an tu wat aku frust!! hanya suar n baju2 saiz L dan XL sahaja aku muat.L tu pun ketat!! damn! aku dah gemok blk!

berat aku penah mencecah 69kg dulu..sgt xsesuai utk aku yg hanya setinggi 157cm..gile kan?? then pertengahan thn ni dia turun 58kg akibat mkn hati..n now aku dah mula berkembang lagi sbb aku dah xmkn hati tp makan nasi pagi ptg siang dan mlm!

tp kalo kesedihan la yg wat aku kurus, xpe la..time kasih jer..aku rela gemok asalkan aku hepi..



Nabil...kalo i gemok u jgn lari yer....

6 comments:

NaBiLSioTT said...

mase tu i takkan lari la..i tahu u tak leh kejar..sian jer..huahuahua

C i k P i N said...

hahahahaha~

memang siott gile komen ko banglong!!!

didiebahari said...

rilekk la....nabil tak lari...ko kejar ar ngan myvi ko..hahaha

didiebahari said...

lwks arr..kalo nabil lari ko keje ngan myvi..dapat keje nyer kete ko power lagi..

peja said...

haha..btol2..tu la kegunaan myV aku..kejar org!

cik bit said...

i like laaa
mmg ank sulong aku laa..
hahaha
keep it up bang long :)