Friday, December 12, 2008

wuhahaha...seyes aku tenang!

"Proposal awk ni dah ok..sy approve! gud luck for presentation!"

HOREYYYY!!!!!

aku rs mau lompat sampai syiling! sakng aku dah leh senyum lebar2...keje aku pun dah makin nmpk jalan..tenang sebelum aku gi bercuti (cuti la sgt..)and mlm ni aku mau bergumbira ngan teman2..

but still aku kene list out byk benda sblm aku pegi. td aku dah jd akak fotostat utk copy questionaire2 nak bwk gi sane..ni la research yg aku dok heboh2 tu...

LOOKING IN:
THE PERCEPTION OF INDONESIAN YOUNG GENERATION TOWARDS MALAYSIA INDONESIA INTERCULTURAL RELATIONS.

wish me luck!

comel x brader neh?? =p

3 comments:

C i k P i N said...

sampai syiling?? sampai ceiling?? sampai siling?? mana satu??

syiling=coin..

adoiyaii

peja said...

hey pini..jgn tegur ape2kesilapan ejaan aku ok..kan awal2 dulu aku dah bgtau, sila biasekan diri dgn kelemahan aku ini...harap maklum

NaBiLSioTT said...

eh..
ade pic nabil cute tp selekeh!!